OM VÆRFTET OG HVAD DER FOREGÅR

Foreningen Værftet

Værftet er stiftet som en forening, og er ledet af en frivillig bestyrelse. Værftets drift koordineres af bestyrelsen samt to ledende  medarbejdere, en volontør og en håndfuld timelønnede - læs om dem her. Værftet drives som en non-profit organisation, og al vores overskud går til at vedligeholde og videreudvikle Værftet. 

Værftet er skabt med filosofien, om at elske ens næste, som hjørnesten. Vores mål er at være en platform for socialt og kirkeligt arbejde, og vi ønsker at give alle børn og unge en fair chance for at møde Gud.

 

Kunne du tænke dig at blive medlem af foreningen? Så læs videre her.

 

Har du lyst til at støtte værftet økonomisk? Så læs her.

Find vedtægter med mere her.

Historien kort fortalt

Skaterhallen startede tilbage i 1999 af en gruppe unge drenge der manglede et sted at hænge ud, skate og dele liv med andre unge i en cool men tryg kontekst. Behovene har med tiden ændret sig. Unge drenge bliver til voksne mænd der selv får børn. Mange nye mennesker er kommet til og har hjulpet til gennem årene.

I 2014 kom legelandet og cafeen til, og med dette et brændende ønske om at blive en mere solid platform for kirkeligt og socialt arbejde i lokalområdet. Med etableringen af legelandet og cafeen har også fulgt mange nye frivillige. Alle tiltag i Værftet er opbygget af frivillige kræfter og den lokale opbakning er fantastisk!

I 2019 købte foreningen Værftet bygningen, og dermed blev det muligt at sikre foreningens aktiviteter for fremtiden.

Det sker på Værftet

Alle aktiviteter i Værftet iværksættes ud fra indkomne ønsker og ideer fra vores medlemmer, og gennemføres ligeledes af frivillige i det omfang det er muligt.

På nuværende tidspunkt står Værftet for tre børne- og teenageklubber, værksteder med skating og gratis musik undervisning, gaming aftner, aftenskate, koncerter, events for børn og unge, og meget mere!

Dan dig et overblik over hvornår der sker hvad på vores aktivitetskalender her

Læs videre herunder om alle de ting som foregår hver uge på Værftet!

Herunder kan du se hvad der sker på Værftet hver uge! 

 

Klub for 5-9 årige hver

torsdag kl 16.00 -17.30

J-KiDZ

J-KiDZ er en børneklub for 5-9 årige børn, der elsker skøre lege, trygt fællesskab og gerne vil høre hvordan det er at tro på Gud og prøve at leve efter Jesus' mange god råd. En normal klubeftermiddag byder typisk på nogle sjove lege for derefter at høre historier fra bibelen, om hverdagens helte eller noget helt tredje. Så er der også altid plads til fri leg, lave noget kreativt eller spille lidt musik. Også plejer der også at være lidt godt til ganen.  

J-Kidz finder sted hver torsdag kl. 16.00 - 17.30 (undtagen ferier) og er et tilbud for Værftets medlemmer.  Er du ikke medlem er du dog stadig meget velkommen til at kigge forbi og se hvad det går ud på. Læs mere om medlemskabet her.  


Kontakt Mette der leder klubben på 29 25 47 68 for at høre mere. Bliv en del af facebookgruppen her og se mere til klubben!

 

ROCKSOLID

Rocksolid er en klub for børn i alderen 4.-6.klasse, der elsker crazy lege, fedt fælleskab og som gerne vil høre om hvordan det er at tro på og leve efter Jesus´ svedige tips og tricks.

 

Rocksolid foregår hver torsdag kl. 18.30 - 20.30 (undtagen ferier) og er et tilbud for Værftets medlemmer. Er du ikke medlem er du dog stadig meget velkommen til at kigge forbi og se hvad det går ud på. Læs mere om medlemskabet her.

Kontakt Benjamin der leder klubben på 22 74 91 61 for at høre mere! Eller skriv til os på facebook!

 

J-WAY

J-WAY er en klub for 14-16 årige unge (7. -9. klasse) der elsker grineren aktiviteter/lege, et fedt fællesskab og gerne vil høre lidt om hvordan det egentlig er at tro på noget der er større end en selv. Vi snakker om hvad hinanden tror på og giver hindanden forskellige perspektiver på livet. Og ikke nok med det laver vi altid nogen svedige lege/aktiviteter som "Kyllinge Curling" og "bytteløb", spiller brætspil og hygger! 

Det finder sted hver tirsdag kl 18.45-21.00 på Værftet! Følg med på vores facebookside her for at se hvad der sker!
J-WAY har en søster klub i Rønne - tjek deres fælles facebookside
her.

 

J-WAY er et tilbud til Værftets medlemmer, men er du ikke medlem, er du stadig meget velkommen til at kigge forbi og se hvad det går ud på. Læs mere om medlemskabet her.

Kontakt Vilhelm der leder klubben på 22 74 91 61 for at høre mere! Eller skriv til os på facebook!

MUSIKVÆRKSTED

Musikværkstedet er et unikt fælleskab som handler om at gøre udøvelsen af musik tilgængeligt for alle!

 

Musikværkstedet er nemlig tænkt som et alternativ (eller supplement) til at gå på en musikskole som mange ikke har råd til at betale. Underviserne er frivillige og konceptet er at mere erfarne hjælper mindre erfarne med enten at komme igang med at spille elller komme videre i sit spil. Det er altså ikke professionelle undervisere, men det er folk som har hjerte for musik og som kan lærer mere eller mindre fra sig.

 

Undervisningen handler mere om at prøve kræfter med musik og få spillet sammen end det handler om perfektion og teknink. Vi prøver at gøre musik til en leg! Som det ser ud nu har vi undervisning i guitar, bas og klaver - og teori hvis man ellers synes sådan noget er spændende! Vi har nogle instrumenter på Værftet - men ejer du selv en guitar eller et lille keyboard er det en god ide at tage det med.

 

Musikværkstedet er et tilbud for børn og unge som er medlemmer i Værftet. Er du ikke medlem må du stadig meget gerne komme forbi og se hvad det går ud på. Et medlemskab koster 100kr for hele året - læs mere om det her - hvis det skulle være en hindring skal vi nok finde ud af noget.

 

Der er ikke nogle klare aldersgrænser, men de mindste har typisk behov for lidt hjælp fra forældrene.

Musikværkstedet foregår kl 15-18 hver onsdag (undtagen i ferierne) og tanken er at man bare kommer når det passer en. Typisk spiller man et par minutter alt efter koncentrationsevne/spille lyst og så kan man løbe ind og lege lidt i legelandet. 

Bliv en del af facebookgruppen her for eller kontakt Benjamin på 22 74 91 61 for mere info. 

 

Vi har brug for alt den hjælp vi kan få, så hvis du har lyst til at dele ud af dine musikmæssige erfaringer. Så ville det være oplagt at blive frivillig i Musikværkstedet. Er det tilfældet så skriv endelig til Benjamin. 

SKATEVÆRKSTED

Skateværkstedet er for dig der ikke kan få nok af at køre på skateboard eller dit løbehjul! Det er et fælleskab omkring netop det! Udover at skate og scoote, hænger vi ud og spiser engang i mellem sammen. Vi laver skatefilm, tricks og hjælper hinanden videre i sit skate! Kom og vær med! 

Skateværkstedet foregår hver onsdag kl 15-18 og er et tilbud for Værftets medlemmer. Du er dog altid velkommen til at tjekke det ud selvom du ikke er medlem!

Kontakt Vilhelm der  på 22 74 91 61 for at høre mere! Eller join vores facebook gruppe her!

 
 
 
 

AFTENSKATE

Aftenskate er skating for dem der bare ikke kan stoppe med at skate og for dem som først kan skate efter arbejde. Her kommer både unge og lidt mindre unge. 

Aftenskate foregår hver mandag og onsdag kl 19-21 og er et gratis tilbud for Værftets medlemmer - hvis ikke man er medlem koster det 65kr. 

Join facebook gruppen her for at følge med!

Værftet | Kystvej 2, 3730 Nexø | Tlf: 22 74 91 61 | info@vaerftet.dk 

CVR: 27025153 | MobilePay: 54910 | Konto og reg: 0654 4372589553 

  • Sort TripAdvisor Icon
  • Sort Instagram Icon
  • Black Facebook Icon